Wie ben ik?

Wie

Ik ben Sebastiaan en welkom op mijn website Sterkepapa.nl! Ik geniet al jaren van krachttraining en de leefstijl die daarbij hoort. In 2018 ben ik gestart met het doen van bodybuilding wedstrijden om mijzelf fysiek en mentaal nog meer uit te dagen. Ik ben getrouwd, heb twee zoons en ben het bewijs dat er geen excuses zijn om ook jouw goals te bereiken!

Ik heb in 2020 een opleiding tot personal trainer en leefstijl coach gevolgd om de basis qua kennis goed neer te zetten zodat ik jou kan ondersteunen bij je vragen.

Wat

Op mijn Instagram en deze website neem ik je mee in mijn leefstijl en wat je hiervan kan toepassen om grip te krijgen op je voeding en beweging. Ik bied workshops aan op het gebied van voeding, één op één begeleiding (zowel online als offline) en personal training. Denk hierbij aan trainingsschema’s voor thuis, buiten of op de sportschool. Alles hierin is maatwerk en aangepast op jouw wensen.

Waarom

Ik gun iedereen een gezond en sportief leven. Iedereen kan binnen zijn of haar mogelijkheden resultaat bereiken. Het enige wat ik van je vraag is 100% inzet en consistentie.

Ben je er klaar voor? Tot snel!

Contact

info@sterkepapa.nl