Wordt men rijk. Ik vind dit spreekwoord toepasselijk voor het ouderschap maar zeker ook voor mijn eigen leven. Meer dan genoeg schade en schande alleen dat rijk worden.. 🙂 Dit is in ieder geval de reden waarom ik ben begonnen met sterkepapa.nl. Niet om te schrijven over wat je wel of niet moet doen; ik deel wat ik doe en jij doet ermee wat je wil. 


Bodybuilding en de daarbij horende lifestyle is al voor meer dan 10 jaar een grote passie in mijn leven. Ik heb dit jaar bekroond door mijn eerste wedstrijd te draaien. Totaal uit mijn comfortzone; maar wat een ervaring! Ik ga content delen over trainen, voeding, hoe om te gaan met blessures etc.

 
Daarnaast is er sinds september 2016 nog een andere passie in mijn leven, Lucas. Een vrolijke, lieve en energieke peuter van alweer bijna 3. Alhoewel hij de laatste tijd zelf zegt; ik vier jaar met twee vingers. 🙂 En sinds vorig jaar is Victor daar ook bij gekomen. Ik leer iedere dag nog bij als vader en ik hoop dat je iets kunt met hoe wij dingen doen. Ook als je het absoluut anders zou doen is dat al winst!

 
Voordat ik het vergeet.. Sinds september 2015 getrouwd met Susan. Zij is een grote motivator geweest om met sterkepapa.nl te beginnen. Toen we elkaar net leerde kennen schreef ik nog wel eens gedichtjes voor haar en zo is zij fan geworden van mijn schrijven. Hopelijk raak ik jou ook met mijn verhalen, maak ik je aan het lachen of leer je iets waar je echt wat aan hebt!

Mooie dag!

Sebas