Hallo daar! Ik ben Sebastiaan

Ik ben een echte familie man. Getrouwd met Susan en vader van twee zoons, Lucas en Victor. Gezonde voeding en bodybuilding zijn mijn passies.

Lees mijn blogs

Ik schrijf regelmatig een blog over het vaderschap of lekkere recepten.

Volg me op Instagram

Had ik al gezegd dat ik ook op Instagram zit? Ik plaats hier fotos van mijn workouts ter motivatie, of natuurlijk van leuke uitstapjes met de kinderen.

Wil jij ook in je beste vorm ooit komen?

Ik kan ook jou helpen om weer meer zin te krijgen om te sporten, een gezondere leefstijl te krijgen en meer energie voor je gezin.

Alex

Ik ben nu 55 en heb mijn beste tijd ooit gelopen met hardlopen, en eindelijk weer onder de 80 kg! Sebastiaan heeft mijn voeding zo aangepast dat ik veel meer energie heb!

Susan

Als sterke mama had ik ook wat extra hulp nodig bij het samenstellen van een dagmenu met de juiste verhoudingen. Door het bijhouden van mijn calorie inname heb ik zelf veel inzichten gekregen over mijn eetgedrag en kon Sebas een op maat gemaakt voedingsschema maken.

Tim

Gezond eten vind ik echt lastig. Welke keuzes moet ik maken? Sebas heeft mij leren mealpreppen en dit zorgt ervoor dat ik veel meer controle heb over wat ik eet.

Brian

Voor een eerlijke prijs goed geholpen. Onze wandel kennismaking was erg verfrissend. Het is fijn praten met Sebas.

Stuur me een bericht!

Laat me weten waar jij hulp bij nodig hebt en we kunnen samen komen tot een gepersonaliseerd pakket.